ипотпал

Ей тоя сайт какъв ми е симпатичен, сърце не ми дава да го зарежа. И както си седях и си мислех или май само си седях, измислих че ние все пак се занимаваме със SEO нали? Освен това понякога ни се налага да правим и уеб дизайн, ама някак си се справяме, понякога даже по-добре отколкото сме очаквали. За да не говорим празни приказки No Limit Directory е доста интересен проект и може да го погледнете. Защо ви пиша това ли? Ами защото сме много готини типове и е гадно това да остава незабелязано нали? Този сайт като цяло се получи леко лигав, ама има ли значение, важното е че е готин и дори се класира трети на състезанието по оптимизация за търсачките.

яицазимитпо лъгуг

яицазимитпо лъгуг ден 15 Ноември 2007
яицазимитпо лъгуг се завръща подкрепен с нови сили и нови приятели. Преди няколко дни нашия яицазимитпо лъгуг беше подкрепен от нови и стари приятели и познати. Очаквайте в най-скоро време повече информация за всички наши дружки, които удариха по едно рамо. За момента благодарности към bgkulinar. Друго си е иначе да се играе belot във Facebook, докато се занимаваме с глупости. Скоро ще спомена и другите добри приятелчета на яицазимитпо лъгуг.


яицазимитпо лъгуг скука и тишина

Отново споменаваме великия яицазимитпо лъгуг на 02 Ноември 2007
Напоследък в яицазимитпо лъгуг състезанието нещо стана супер скука. В топ10 сме все едни и същи хорца. Готиното е че всеки ползва доста различни тактики за яицазимитпо лъгуг оптимизация. Къде позволени от google, къде не съвсем. Интересното обаче е че челната тройка ползва коренно различни методи за оптимизация.

Понеже в яицазимитпо лъгуг състезанието и без това е пълна скука, реших да ви се представим, кои сме и за какво се борим. Екипът който работи по оптимизацията на тази яицазимитпо лъгуг страница са маняците като цяло сме отдел към Български Информационни Технологии ЕООД и се занимаваме с предлагането на цялостни уеб решения, включително и яицазимитпо лъгуг или казано наобратно гугъл оптимизация, ама напоследък май само глупости са ни в празните глави. Ако забележете правописни грешки на тази яицазимитпо лъгуг страница, не се панирайте, не са умишлени, просто съм неграмотник и не чета какво съм написал, защото мързела е градивна сила. Тази страница както вече споменах веднъж е направена основно с цел да се похилим малко, така че не си вадете грешно впечатление, не че не сме олигофрени де... Ще се радвам ако сме ви забавни и поне за 5 минутки сме успели да ви разнообразим скучното яицазимитпо лъгуг ежедневие. Ае да живее яицазимитпо лъгуг.
Та питам аз останалите яицазимитпо лъгуг състезатели, къде се загубихте бре? Явно събират яко инерция за края на месеца, когато ще настъпи часът на истината. Понеже знам че в яицазимитпо лъгуг бранша има доста кадърни и умни хора, с нетърпение чакам да наближи края на месеца да видим какво ще стане. Доста от яицазимитпо лъгуг експертите казват, че доста хора не участват за да не си издадът мрежите и тактиките. Аз също подкрепям това твърдение.

зрител на яицазимитпо лъгуг състезанието
Ето така изглежда един зрителна на яицазимитпо лъгуг състезанието, даже му е писнало да гледа монитора.яицазимитпо лъгуг

Прецакаха ли яицазимитпо лъгуг

Тази яицазимитпо лъгуг тема е публикувана на 23 Септември 2007 година след раждането на яицазимитпо лъгуг
Такаааааа, значи, гледам че яко се говори как някой си преебавал SEO състезанието за дето обещал да дари парите на save-darina и всичките блогери тръгнали да линкват към неговия яицазимитпо лъгуг сайт. Аз не виждам какъв е проблема драги ми яицазимитпо лъгуг фенове. Всеки който му е ясно що е това SEO и наистина се занимава с такива неща, а не само да чете по разни форумчета и сайтчете, където се изказват, кой подготвен, кой неподготвен, му е ясно, че това е част от играта. Това което прави въпросния човек, който ще дари парите се нарича яицазимитпо лъгуг link bite и както виждате работи. На всичкото отгоре доколкото знам не се нарушават правилата, така че сядайте и се хващайте да оптимизирате, а не да си чешете езиците по блоговете. Да живее яицазимитпо лъгуг и да ни помага в тежкия ни яицазимитпо лъгуг живот ;)

Лично аз ако взема, че спечеля яицазимитпо лъгуг състезанието, не планирам да даря парите, а мисля да ги инвсетирам в разработката на система управление за болници, която да помогне за развитието на българската медицина. Екипът на Български Информационни Технологии - София ЕООД вече работи над идеята и предполагам, че след година ще имаме и работеща версия.

ЗАЩО предпочитам тези пари да отидат за разработката на такава система? Ами защо децата ни да отиват да се лекуват в чужбина, когато могат да се лекуват в България? Нека помогнем за развитието на Българската медицина, макар и не много.

яицазимитпо лъгуг
Снимката е © на Samiha Esha

Който ве пак реши да ме подкрепи в това яицазимитпо лъгуг състезание може да добави линкче насам.
<a href="http://lanix.org/ica/" title="яицазимитпо лъгуг">яицазимитпо лъгуг</a>В задачата се пита... за колко време тази страница ще изяде бан... май се олях с коментарите по блоговете на хората, за което лично им се извинявам, ама лиглотията ми няма лимит
яицазимитпо лъгуг тая година ще е мноо модерен в темата с яицата.

яицазимитпо лъгуг

Мдамз, думата за SEO състезанието кърти мифки, признавам... очаквах какво ли не ама яицазимитпо лъгуг направо ми разказа игра... Айде моля ви се някой да ми обясни какво все пак е яицазимитпо лъгуг? Мен лично яицазимитпо лъгуг ми звучи като нещо звързано с яица :) А щом има яица има и яицазимитпо лъгуг.

още за яицазимитпо лъгуг

яицазимитпо лъгуг е явно апела на авторите на състезанието да кажат че яицата къртят мифки и яицазимитпо е доста популярен сред лъгугите :) Ей ако сложа още една питанка в този сайт свързан с яицазимитпо лъгуг ще бъде мноо яко и яицазимитпо лъгугумотивно... май? Опа, ползвах и любимимото ми многоточни за да изразя възторга ми към якия яицазимитпо лъгуг. Някой казват, че яицазимитпо лъгуг не било дума, айде да ходят на... няма да казвам къде, яицазимитпо лъгуг яко си лепи плочки и е мноо яката яицазимитпо дума за лъгъг. Това лъгуг сигурно идва от лъ гугъл, ама друго си е да го комбинираме със яицазимитпо, нали? Ся тая страница 100% ще я гледат масово кокуренцията за състезанието, знам ги аз гадовете... а да ви е гадно, аз пък не ми дреме. Важното е да къртим мифки и да има яицазимитпо лъгуг. А ако някой ми открадне част от крап контента, да знае че го знам къде живее и ще му отида на гости, да го видя дали е толкова крадлив и пред мен. Пфу! айде със здраве яицазимитпо лъгуг да има и тва е. Май пунктоацията ми куца а? еми кво да направя, неграмотник съм, даже нямам визше :)

Ето ви и снимка на един яицазимитпо лъгуг
яицазимитпо лъгуг

А казват че в яицазимитпо лъгуг нямало хляб... има разбира се, хората хиляда лефки дават Бтв казват че Sоcial Network и той бил яицазимитпо лъгуг лудничка, ама знае ли човек. Ае поне може да цъкнете, все пак спонсори са...